La vaca del bric de llet

La vaca del bric de llet

Sophie Adriansen & Mayana Itoïz
«Hi ha una vaca dins del bric de llet.» L’afirmació és rotunda i respon a una lògica infalible: si en el pot de pèsols hi ha pèsols dibuixats, en el bric de llet hi ha d’haver una vaca perquè hi està dibuixada. Un nen inquiet i amb molta curiositat es fa aquesta pregunta i no para fins a resoldre-la, perquè ja se sap que «les vaques no deixaran mai de sorprendre’ns».

La visió de la realitat des de la perspectiva dels infants planteja qüestions, gairebé metafísiques, que només la imaginació pot explicar. El resultat és una història divertida, amb certa dosi d’humor absurd, que ens proposa una altra manera de veure les coses.
Disponible en castellano
Edad recomendada 4 años
Envío gratis

Sophie Adriansen

Sophie Adriansen (1982) es escritora desde 2010. Ha publicado obras de literatura general y també para niños y jóvenes, con las que ha obtenido mucho éxito en Francia. Le gustan los debates sobre los libros y los encuentros con escolares.
www.sophieadriansen.fr

Todos los libros de Sophie Adriansen →

Mayana Itoïz

Mayana Itoïz (1978) es ilustradora. Se ha especializado en publicaciones de todo tipo dirigidas al público infantil y juvenil. Es autora de «Le Loup en slip» o «Madamme La Flemme», entre otros títulos.
mayanaitoiz.fr

Todos los libros de Mayana Itoïz →

Ficha técnica

Páginas
28
Publicación
Febrero 2018
Encuadernación
Tapa dura
Dimensiones
14 x 24 cm
ISBN
978-84-16490-44-8