El millor germà del món

El millor germà del món

José Ignacio Valenzuela & Max Saladrigas
En Maurici és el típic germà gran: creu que s'ho mereix tot i que en Max, el seu germà petit, és poc més que un servent; i si no li agrada, que s'atengui a les conseqüències.

Una nit els seus pares van sortir a celebrar una bona notícia i els van deixar sols. La cosa no pintava tan malament. Només calia que en Max donés a en Maurici una enorme ració de gelat de xocolata per poder-lo tenir entretingut una bona estona i refugiar-se a la seva habitació. El problema arriba quan en Max s’adona que no hi ha gelat. Aleshores, decideix visitar el veí, un home pàl·lid i prim que no sembla de fiar, per aconseguir-ne. Però en comptes de gelat, troba un llibre d'encanteris. En Max sabia el que calia fer. O potser no...
Disponible en castellano
Edad recomendada 7 años
Envío gratis

José Ignacio Valenzuela

José Ignacio Valenzuela (Santiago de Chile, 1972) es escritor y guionista. Ha trabajado en proyectos televisivos y cinematográficos en Chile, Méjico y Estados Unidos. El 1996 publicó su primera novela, Qué pasó con Sofía Alcántara. Recientmente ha publicado Trilogía del Malamor, que ha tenido muy buena acogida. Le dicen Chascas porque en su pais de origen se llama así al pelo desordenado como el suyo.

Todos los libros de José Ignacio Valenzuela →

Max Saladrigas

Todos los libros de Max Saladrigas →

Ficha técnica

Páginas
96
Publicación
Octubre 2021
Encuadernación
Rústica amb solapes
Dimensiones
16x40
ISBN
978-84-16490-96-7